Over RWC Reusel

Dé fietstourclub van reusel 

Fietsplezier voor jong én oud!

Sinds 1966 een van de gezelligste fietstourclubs van de kempen

Een kleine club waar groots wordt genoten

RWC Reusel is opgericht in 1966 als wielersport vereniging. In 1981 werd de toerafdeling daaraan toegevoegd. Het secretariaat is te bereiken via e-mail of ons contactformulier. Onze vereniging telt momenteel 100 leden met 80 ‘NTFU Toerfietskaart’-houders. RWC Reusel is aangesloten bij NTFU. RWC Reusel is een van de 4 clubs die de permanente MTB route ‘De Kempen’ hebben aangelegd en onderhouden.10

Wat doen we

Fietstochten

RWC Reusel organiseert fietstochten voor zowel mountainbikes als wielrenfietsen. Ons ledenbestand bestaat uit ongeveer 100 actieve leden. Wil je een keer mee als introducé om te kijken of het wat is voor je? Je bent van harte welkom!

Voor zowel jong als oud

Lorem ipsum dolor sit amet constur adipelit sed do eiusm.

Veel georganiseerde tochten

Lorem ipsum dolor sit amet constur adipelit sed do eiusm.

Het hele jaar door

Lorem ipsum dolor sit amet constur adipelit sed do eiusm.

Veelgestelde vragen
RWC Reusel, een wielertoerclub voor iedereen.
Op de zondagmorgen van maart tot oktober wordt een tocht door de Nederlandse Kempen en directe omgeving gereden in vier groepen die elk hun eigen snelheid aanhouden. 

Natuurlijk, dat vinden we alleen maar gezellig. Mail naar info@rwcreusel.nl.

Bezoek onze Facebookpagina voor foto’s van afgelopen activiteiten. Je kunt er ook een aantal op onze website vinden, maar deze worden niet regelmatig geüpdatet. 

Je kunt fietskleding bestellen via een link naar de webshop van RWC bij bioracer die een of twee keer per jaar via de info@rwcreusel.nl wordt verzonden naar de leden. 

42158459_480202275792236_1065824313782829056_n-1.jpg